Drott Auktioner - Auktionsverk

Det är till oss du ska vända dig när du behöver snabba och bekväma lösningar för att ta hand om ditt eller någon annans bohag.

Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Vi har möjligheten att erbjuda ett fantastiskt koncept för personer som behöver hjälp med bohag. Det kan finnas många tillfällen i livet då det kan vara svårt att ta hand om ett helt bohag på egen hand, som exempelvis när en anhörig har gått bort. När en anhörig har gått bort är det de sörjande anhöriga som får ta hand om dödsboet. I många fall är det ett väldigt tungt projekt att ta sig an i en tid då man ska orka med sitt vanliga vardagsliv under sorgeprocessen. Men med vår helhetslösning blir det inte alls komplicerat.

Våra tjänster

Kontakta oss om du behöver hjälp med hela eller delar av ett bohag. Vi hämtar och säljer det som går att sälja och om ni önskar så slänger vi resten. Vi skräddarsyr tjänsten helt enligt kundens önskan. När hela bostaden är tömd ordnar vi med flyttstädningen. Det enda ni som anhöriga behöver tänka på är att ta hand om sakerna som ni tycker är värda att spara, resten sköter vi.

Om ni vill kolla in våra tjänster redan idag kan ni exempelvis gå in på vår Blocketprofil eller vår Traderaprofil för att läsa mer om oss och se våra produkter, ni kan även se våra kataloger live här.

Välkommen till drott auktioner

Välkommen till Drott Auktionsverk 2550 kvm mitt i Glasriket – Nybro – Växjö – Kalmar – Öland.

Hos Drott Online Auktioner köper/säljer du enkelt smycken, glas, möbler, mattor, konst, keramik, fordon, husbilar, veteranbilar, personbilar, traktorer, lantbruksmaskiner, båtar,guld, silver, konsthantverk, verktyg och maskiner, m.m. Vi står redo att hjälpa dig med dina affärer dygnet runt – året runt! Du kan lägga bud 24/7, 365 under dygnets alla 24 timmar 7 dagar i veckan. Det bästa av allt – Det finns inga begränsningar i våra erbjudanden.