onlineAuktioner

Våra onlineauktioner

Onlineauktioner är ett enkelt sätt att både köpa och sälja föremål. På våra onlineauktioner hittar du nya föremål alla dagar i veckan. Vi når en bred kundkrets via våra onlineauktioner. Bland annat når vi budgivare i hela Norden, Europa och egentligen hela världen. Hos oss får ni därför oftast ett högre pris på era föremål, tack vare att varje föremål ofta får många fler bud på sig. Om ni vill komma direkt till vår onlineauktion kan ni klicka här.

Har du saker hemma som du vill bli av med?

Vi säljer dina föremål säkert och enkelt. Ta kontakt med någon av våra värderingsmän för, exempelvis, en gratis videovärdering. Ni kommer tillsammans överens om nästa steg, om du väljer att sälja. Vi erbjuder hämtning i hela södra Sverige.

Om du hellre vill att vi värderar dina föremål i ett hembesök går även det att ordna.

Videovärdering av hela hem

För att göra allt så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi värdering av hela hem via video – helt gratis! Allt du behöver är en smartphone. Kontakta oss via mail eller telefon, för att få tala med en värderingsman. Därefter kommer du att bli uppringd så att ni kan komma överens om en tid som passar.

Naturligtvis vill vi att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig, därför kommer ni också att komma överens om vilken app som passar bäst för videovärderingen. Exempel på sådana appar är WhatsApp eller Messenger. Under tiden som samtalet lider svarar du på frågor från värderingsmannen om föremålen, för att vi ska kunna få oss en så bra bild som möjligt.

Vi utför även värderingar via video på enstaka föremål.

Hämtning av gods

Vi hämtar och packar auktionsgods i hela södra Sverige enligt överenskommelse. Vi bestämmer tillsammans var och hur föremålen ska hämtas, beroende på var i landet ni bor och hur många föremål som ska följa med. Vi erbjuder även helhetslösningar för dig som säljer hela hem och det gäller även dödsbon (observera att RUT-avdrag inte gäller för dödsbon).