Värdering

Vi erbjuder värdering

Finns det föremål där hemma som du undrar över värdet på, eller står du kanske med ett helt dödsbo som du behöver värdera? Då finns vi till din hjälp med smidig värdering.
Vi kan efter värderingen även hjälpa dig att sälja dina föremål om du så skulle önska. Detta sker genom både realtids- och onlineauktioner. Vi erbjuder med andra ord en helhetslösning för både värdering och försäljning, allt för din bekvämlighet.

Föremål som är värda att värdera

Kanske sitter du på väldigt värdefulla föremål utan att veta om det? Det är faktiskt inte helt ovanligt att den där gamla vasen som dammar i skåpet, eller den ärvda byrån är värda en hel del pengar. Det kan då vara bra att veta att det alltid är bra att värdera föremål så som äldre möbler, antikviteter och tavlor, men även husgeråd, smycken och annat lösöre.
När du är noga med att värdera slipper du gå miste om chansen att sälja eller försäkra värdefulla föremål.

Videovärdering

Skulle du gärna vilja värdera flera föremål i ditt hem men drar dig för att göra det eftersom det skulle innebära att frakta tunga föremål till en auktionsfirma? Då står vi gärna till din tjänst med vår smarta lösning för videovärdering. Med en videovärdering kan dina föremål stå tryggt på plats hemma hos dig men ändå få en heltäckande värdering.

Den här typen av värdering gör också att det blir enkelt att värdera många föremål, något som är bra om du har flera saker i ditt hem som du önskar få veta värdet på. Under en videovärdering finns också chansen att våra experter upptäcker föremål som du inte trodde hade något värde från början eftersom värdering via video presenterar hemmet i sin helhet och ger en bra överblick.
Hela proceduren görs enkelt via din mobiltelefon.