Hej och välkomna till Drott Auktioner och framförallt välkona till vår nya plattform!

Hos Drott Online Auktioner köper/säljer du enkelt smycken, glas, möbler, mattor, konst, keramik, fordon, husbilar, veteranbilar, personbilar, traktorer, lantbruksmaskiner, båtar,guld, silver, konsthantverk, verktyg och maskiner, m.m. Vi står redo att hjälpa dig med dina affärer dygnet runt – året runt! Du kan lägga bud 24/7, 365 under dygnets alla 24 timmar 7 dagar i veckan. Det bästa av allt – Det finns inga begränsningar i våra erbjudanden. Kompletta helhetslösningar kontaka oss och gör din livs affär.

 

Drott Auktionsverk är den del av verksamheten som avser att själv eller genom dotterbolag driva auktionshandel med exempelvis konst och antikviteter, bilar, mc samt därmed förenlig verksamhet. Värdering av separata föremål, delar av eller hela hem samt omhändertagande och eller köp av hela eller delar av enskilda hem, gårdar, dödsbon, sterbhus. Direkt eller genom delägarskap i andra bolag utföra städservice, flyttservice, äldreflytt, dödsbohantering, uppköp av dödsbo, sterbhus, internet och butik, loppis och secondhand försäljning av antik, kuriosa, vintage, retroföremål, motorfordon, bilar, husbilar, mc, båtar, lantbruksmaskiner.

 

Om ni är vidare intresserade av våra auktionsföremål är ni varmt välkomna att höra av er till oss för att veta mer.