Auktionera ut dina föremål

Att låta auktionera ut sina gamla föremål är ett fantastiskt sätt att tjäna lite extra pengar på, samtidigt som någon annan får glädje av att nyttja någonting som du känner dig färdig med. Vi är anslutna till två av Sveriges största auktionssajter och vet att vi kommer att ge ditt auktionsgods de bästa förutsättningarna för att bli sålda – och det till ett riktigt bra pris.

Värdering av föremål

Det kan kännas lite pirrigt eller till och med läskigt att få sina föremål värderade av en värderingsman. Därför har vi lösningar som passar alla. Efter att värderingsmannen värderat dina föremål kommer ni gemensamt överens om vilket som blir nästa steg. Väljer du att sälja kan upphämtning av auktionsgods anordnas, eller så kanske du hellre lämnar in föremålen själv. Det är helt upp till dig.

Hur går auktionen till?

Allt börjar med att du kontaktar oss. Därefter rings du upp av en värderingsman där ni kommer överens om huruvida det gäller ett hembesök eller om det är aktuellt med värdering över en videolänk. Våra videovärderingssamtal är ofta mycket uppskattade. Tillsammans kommer du och värderingsmannen överens om vilken plattform som är aktuell för mötet, och därefter kommer ni fram till ett datum och en tid som passar.

Vi värderar både enstaka föremål och hela hem över videosamtal.

Hämtning av auktionsgods

Vi erbjuder hämtning av auktionsgods runtom hela södra Sverige och efter överenskommelse. Gemensamt kommer vi att komma överens om när och var auktionsgodset ska hämtas upp.

Vi erbjuder även helhetslösningar vid försäljning av hela hem och/eller dödsbon. Då vi dessutom tillhandahåller flyttstädning erbjuds även möjlighet att utnyttja RUT-avdraget (gäller ej dödsbon).

Många budgivare

Tack vare våra goda kontakter och plattformar når vi ut till många fler budgivare än vad andra auktioner kan. Det innebär att du potentiellt kommer att ha många fler bud på respektive föremål, vilket oftast innebär att du kan få ett bättre pris på ditt auktionsgods.