ONLINEVÄRDERING

vi utför värderingar online

Välkommen till Drott Auktioner & Bohagsservice AB, vi hjälper dig som kund att enkelt och effektivt sälja dina föremål. Våra onlineauktioner når flera delar i världen, framförallt är vi synliga i Skandinavien men har även gjort debut i Europa och andra delar av världen. Vi ser detta bara som en fördel eftersom ju fler medlemmar, desto fler bud och på så vis kan vi få upp priset för ditt föremål.

Vi kan hjälpa er att sälja näst intill allt som ni har av värde därhemma. Vi säljer allt ifrån konst, smycken, möbler, ädelmetaller, fordon och samlarföremål. Just nu erbjuder vi även värdering av enstaka föremål via din smartphone, helt gratis!

VI ERBJUDER:

–  Online Auktioner alla dagar i veckan.

– Våra auktioner fylls på löpande med nya föremål. https://drottauktioner.se

– Inlämning av föremål sker löpande och så här fungerar det:

– Ring eller maila oss att du vill bli kontaktad av en värderingsman.

– En värderingsman ringer upp dig och kommer överens om ett datum och en tid samt vilken app som passar dig bäst tex. WhatsApp, eller Messenger.

– Ni visar upp de föremål ni önskar ha värderade och svarar på frågor från värderingsmannen.

– Vi kommer överens om nästa steg.

– Vill du sälja föremålen ordnas hämtning.

– Hämtning av dina föremål sker enligt överenskomelse var och hur bestämmer vi tillsammans beroende på vart i landet ni finns.

– Föremålen transporteras till auktionshuset där katalogisering, konditionsrapportering och fotografering sker varefter föremålen publiceras på www.drottauktioner.se

GRATIS VIDEOVÄRDERING AV HELA HEM VIA DIN TELEFON

Hos oss kan du enkelt och säkert sälja dina föremål. Genom våra onlineauktioner når vi budgivare i Sverige, Norden, Europa. Ja över hela världen. Massor med budgivare betyder många flera bud och ni får oftast ett högre pris för era föremål. Våra online auktioner hjälper dig sälja konst, smycken, ädelmetaller, möbler, samlarföremål, fordon och mycket mycket mera. Nu erbjuder vi värdering av hela hem eller enstaka föremål via din smartphone! Helt gratis! Vi Erbjuder: Online Auktioner alla dagar i veckan. Våra auktioner fylls på löpande med nya föremål. Inlämning av föremål sker löpande och så här fungerar det: Ring eller maila oss att du vill bli kontaktad av en värderingsman. En värderingsman ringer upp dig och kommer överens om ett datum och en tid samt vilken app som passar dig bäst tex. WhatsApp, eller Messenger. Ni visar upp de föremål ni önskar ha värderade och svarar på frågor från värderingsmannen. Vi kommer överens om nästa steg. Vill du sälja föremålen ordnas hämtning. Hämtning av dina föremål sker enligt överenskomelse var och hur bestämmer vi tillsammans beroende på vart i landet ni finns. Föremålen transporteras till auktionshuset där katalogisering, konditionsrapportering och fotografering sker varefter föremålen publiceras på drottauktioner.se Fyll i nedan formulär för snabb värdering har du flera föremål gör vi en video värdering via din telefon.

VI ERBJUDER

– Vi Erbjuder: Online Auktioner alla dagar i veckan.
 
– Våra auktioner fylls på löpande med nya föremål. 
 
– Inlämning av föremål sker löpande och så här fungerar det:
 
– Ring eller maila oss att du vill bli kontaktad av en värderingsman.
 
– En värderingsman ringer upp dig och kommer överens om ett datum och en tid samt vilken app som passar dig bäst tex. WhatsApp, Facetime eller Messenger.
 
– Ni visar upp de föremål ni önskar ha värderade och svarar på frågor från värderingsmannen.
 
– Vi kommer överens om nästa steg.
 
– Vill du sälja föremålen ordnas hämtning.
 
– Hämtning av dina föremål sker enligt överenskommelse var och hur bestämmer vi tillsammans beroende på vart i landet ni finns.
 

– Föremålen transporteras till auktionshuset där katalogisering, konditionsrapportering och fotografering sker varefter föremålen publiceras på www.drottauktioner.se

gratis onlinevärdering

Fyll i formuläret i sidan för att ta del av vår gratis onlinevärdering. Fyll i formuläret så detaljerat ni kan, detta gör det enklare för oss att ge er en mer precis värdering av ert föremål. Varje inskickat formulär avser 1 objekt som vi värderar. Vänligen ladda inte upp fler än 1 objekt per formulär.