Om oss

Drott Auktionsverk AB / Drott bohagsservice

När du behöver en snabb och enkel lösning för att ordna med bohaget kan vi erbjuda en praktisk helhetslösning. Vi kan nämligen hämta hela bohag och sätta ut sakerna på auktion hos oss. Många anlitar oss i samband med att en anhörig har gått bort och de behöver få hjälp med dödsboet eller i samband med en flytt utomlands. Att sälja sitt bohag via våra auktioner online eller i realtid är mycket enkelt och ger dig extra pengar i fickan.

sälj via oss

Skänk inte bohaget från ett dödsbo till loppis och släng det inte på tippen. Sälj det via våra auktioner istället. Det tjänar ni, vi och köparen av bohaget på.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor och funderingar och/eller vill göra en offertförfrågan. Idag finns vi bland annat med egen butik på Blocket och Tradera även med egen bilbutik på Blocket. Vi säljer över hela världen med våra egna online auktioner på blocket och tradera.

Vi ser fram emot att höra från er.

hos oss är du trygg

Sälj dina föremål på auktion online till högstbjudande. Vi på Drott Auktioner AB / Drott Bohagsservice erbjuder auktionstjänster och hjälper dig att enkelt sälja allt från möbler till smycken och klockor. Vi tar emot hela bolag till enskilda föremål och hjälper dig med hela processen. Genom våra online-auktioner når vi många potentiella budgivare i Sverige, Norden, Europa och hela världen. Det innebär ofta fler bud där du får ett högre pris för dina föremål.