Flyttservice

Behöver du hjälp med Flyttservice?

Är det dags att flytta? Har alla saker som behöver göras hopat ihop sig och helt plötsligt kändes den där roliga flytten inte så rolig längre? Bara lugn, vi hjälper dig. Med oss anlitade kan du vara säker på att allt kommer fram säkert och du kan känna dig trygg med vår kompetens.

Våra flyttservicetjänster finns tillgängliga i Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Nybro, Alstermo, Ljungby, Markaryd, Emmaboda och närliggande städer. Hör av dig till oss för att se vad vi kan göra för dig.

Vi packar, transporterar och placerar ut

Om det är någonting som blivit uppskattat av våra kunder så är det att vi tar hand om allt. Vi packar, transporterar och placerar ut dina möbler, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på flytten. Dessutom inkluderar vi organisering av hela flytten, från den första kartongen till den sista.

Fördelen med att anlita en flyttservice som tar hand om allt är exempelvis att risken för misskommunikation minskar dramatiskt. Vi vet ju precis vad du har tänkt dig och genomför arbetet från början till slut.

Lösningsorienterade och flexibla

Vi har lång erfarenhet av flyttservice. Det innebär att vi även har god erfarenhet av allt som kan gå snett – och hur man åtgärdar det. Med oss anlitade kan du vara säker på att eventuella problem blir lösta och att allt kommer att bli bra.

Förutom det erbjuder vi alltid möjligheten att lägga till tjänster och skräddarsy flyttservicen efter önskemål. Vi vet att alla bostäder och hushåll har olika förutsättningar och anpassar naturligtvis våra tjänster utefter dina behov. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss med dina funderingar, så ser vi till att lösa dem på bästa sätt.