Flyttjänst i samband med auktioner

FLYTT OCH STÄDSERVICE I SAMBAND MED AUKTION

Det är viktigt för oss på Drott Auktioner att du som kund känner att du får hjälp av oss hela vägen. Därför har vi även möjlighet att hjälpa er när det kommer till vissa typer av flyttjänster. Detta är för att kunna ge er som kunder en helhetslösning som passar just er. 

Våra flyttservicetjänster finns tillgängliga i Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Nybro, Alstermo, Ljungby, Markaryd, Emmaboda och närliggande städer. Hos oss på Drott får du i samband med auktioner hjälp med bland annat bohagsflytt, dödsboflytt och äldreflytt. Till dessa flyttjänster har vi i kombination även möjlighet att hjälpa er med flyttstädningen. Beroende på vart ni befinner er i landet har vi möjlighet att hjälpa er med flyttjänster i samband med auktioner som går via oss.

Hör av dig till oss för att ta reda på mer kring hur vi kan hjälpa just er att skapa ett helhetsupplägg. Varmt välkomna till oss på Drott Auktioner.

bohagsflytt och äldreflytt

Om det är någonting som blivit uppskattat av våra kunder så är det att vi tar hand om allt. 

När vi auktionerar ut större delar av ett hem kan det vara skönt att få hjälp med flytten av resterande föremål. Därför hjälper vi er gärna med flytten i samband med bohagsflytt och äldreflytt. Vi packar, transporterar och placerar ut dina möbler, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på flytten. Dessutom inkluderar vi organisering av hela flytten, från den första kartongen till den sista.

Fördelen med att anlita oss på Drott efter auktionen är att vi tar hand om allt är exempelvis att risken för misskommunikation minskar dramatiskt. Vi vet ju precis vad du har tänkt dig och genomför arbetet från början till slut.

Dödsboflytt

Ofta när man auktionerar ut ett dödsbo kan det vara skönt att slippa ta tag i flytten därefter. Därför hjälper vi er gärna med även denna process. Dödsboflytt i samband med auktionen är en helhetslösning som vi gjort för att minimera ansträngningen för dig som sörjande. Vi på Drott Auktioner har lång erfarenhet inom dödsboflytt och vet därför precis hur man ska hantera de föremål som ska förflyttas. Vi arbetar med hög aktsamhet, så era föremål inte blir skadade på vägen.

 

Förutom dödsboflytt erbjuder vi alltid möjligheten att lägga till tjänster och skräddarsy flyttservicen vid auktion efter önskemål. Vi vet att alla bostäder och hushåll har olika förutsättningar och anpassar naturligtvis våra tjänster utefter dina behov.

Vi erbjuder även trädgårdsservice för dig som behöver hjälp med denna biten när en närstående gått bort. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss med dina funderingar, så ser vi till att lösa dem på bästa sätt.

HEMVÄRDERING

En hemvärdering kan ske på många olika vis. En hemvärdering kan ske i samband med att någon gått bort eller om hemmet ska säljas vidare. Om du inte bor i närheten av något av våra kontor så har ni möjlighet att göra er värdering via Face-time, Skype eller annan webbplattform. På så sätt kan vi göra en grundlig värdering digitalt.

Vid en hemvärdering erbjuder vi helhetslöningar som innefattar tömning av hemmet med transport och bortforsling, städtjänster, trädgårdsarbete, mäklarkontakter och förfining. Exempelvis kan vi hjälpa er att städa hemmet efter vi transporterat vidare alla föremål. Vi erbjuder även golvslipning för ytbehandling av finare trägolv som man vill bevara i vackert skick.

Som ni ser har vi möjlighet att erbjuda er fler tjänster inom städ, transport och flytt. Hör av er till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa er att hitta det bästa upplägget för ert ärende.