Flyttstädning

Är det dags att flytta?

Att flytta från ett hem till ett annat kan innebära mycket stress för alla inblandade, inte minst om man har många saker att hålla reda på samtidigt. Packa, ringa runt, städa och organisera, när man flyttar kan att-göra-listan bli väldigt lång.

Därför finns vi, för att avlasta dig och din familj. Vi hjälper dig som bor i Kalmar, Kronoberg & på Öland.

En välkommen avlastning

När det är dags att flytta till en ny bostad är det skönt att kunna fokusera på det nya hemmet, när alla saker är överflyttade. Genom att ta hjälp med flyttstädning kan i stället energin läggas på det nya hemmet. En flyttstädning tar ofta längre tid än förväntat, och är dessutom omfattande. Allting behöver rengöras ordentligt, för att sedan godkännas antingen av hyresvärden eller av den nya hyresgästen. Genom att lämna över den processen till ett städföretag, kan både tid och energi sparas.

Det gamla hemmet vill naturligtvis lämnas över i gott skick till ny bostadsgäst, något en städfirma kan hjälpa till med. Städfirman tar över ansvaret, och skulle det finnas någon anmärkning ansvarar städfirman för att åtgärda det. Det innebär en trygghet för den gamla bostadsgästen, som i stället kan fokusera på sin nya bostad.

Det gamla hemmet vill naturligtvis lämnas över i gott skick till ny bostadsgäst, något en städfirma kan hjälpa till med.

En helhetslösning

Vi vill att upplevelsen av flytten ska bli så behaglig som det bara går för dig. Därför erbjuder vi en helhetslösning där du aldrig behöver stå för material eller dylikt – allt sådant fixar vi! Om det är någonting som du vet med dig att du saknar eller vill lägga till, kan du enkelt säga till oss när du bokar flyttstädningen, så ordnar vi såklart det.

För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig kan du boka flyttstädning från oss online. Det enda du behöver tänka på är att vara noga med att förklara i viken omfattning du behöver hjälp. Det behöver vi veta för att kunna beräkna hur mycket tid och resurser vi behöver avsätta för din flyttstädning. Ytor som balkong, källare och vind behöver du förbeställa för flyttstädning.