Flyttstädning

Är det dags att flytta?

Att flytta från ett hem till ett annat kan innebära mycket stress för alla inblandade, inte minst om man har många saker att hålla reda på samtidigt. Packa, ringa runt, städa och organisera, när man flyttar kan att-göra-listan bli väldigt lång.

Därför finns vi, för att avlasta dig och din familj. Vi hjälper dig som bor i Kalmar, Kronoberg & på Öland.

En välkommen avlastning

Vi på Drott & Company tar hand om alla de saker som kan göra din flytt till en mardröm och gör så att du kan fokusera på precis vad du behöver. Vissa saker under en flytt kan nämligen bara du ta hand om – och därför tar vi hand om allt annat. Vi tar bland annat bort damm och smuts, rengör inuti och utanpå skåp, våttorkar, putsar fönster, rengör badrum och mycket mer.

Men det finns också tilläggstjänster att fundera över. Du kan exempelvis lägga till tjänsten flytthjälp, vilket innebär att vi packar och flyttar bohaget, sanering samt golvslipning.

En helhetslösning

Vi vill att upplevelsen av flytten ska bli så behaglig som det bara går för dig. Därför erbjuder vi en helhetslösning där du aldrig behöver stå för material eller dylikt – allt sådant fixar vi! Om det är någonting som du vet med dig att du saknar eller vill lägga till, kan du enkelt säga till oss när du bokar flyttstädningen, så ordnar vi såklart det.

För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig kan du boka flyttstädning från oss online. Det enda du behöver tänka på är att vara noga med att förklara i viken omfattning du behöver hjälp. Det behöver vi veta för att kunna beräkna hur mycket tid och resurser vi behöver avsätta för din flyttstädning. Ytor som balkong, källare och vind behöver du förbeställa för flyttstädning.