Fönsterputs

Fönsterputs med oss

Behöver du få dina fönster putsade? Bra, för det är här vi verkligen får visa vad vi går för. Vi putsar fönster och utför alla typer av fönsterputsning i Växjö, Oskarshamn, Öland, Kalmar och Kronoberg med omnejd. Du kan även välja att abonnera på våra fönsterputsningstjänster. Vi erbjuder fönsterputsning både för privatpersoner och företag.

Alltid skinande rent

För oss är fönsterputsning mer än att bara göra ett fönster rent. För oss handlar det om att skapa en mer trivsam inomhusmiljö, där ljus får flöda in fritt utan smutsfläckar i vägen. Rena fönster är en förutsättning för att ge fastigheten ett välskött och fräscht intryck.

Och för en trött lokal eller ett slitet rum kan ett skinande rent fönster göra all skillnad för helhetsintrycket, någonting som kan vara avgörande för exempelvis ett företag med en viktig kund på besök.

Fönsterputsning för företag

Om det är någonting som vår långa erfarenhet har lärt oss så är det att rena fönster är absolut nödvändigt för att ge ett bra intryck som företag. Det gäller både för att imponera på kunder såväl som att ge de anställda en trivsammare miljö. Det sista man som företag vill är ju naturligtvis att inge ett slarvigt eller rent ut sagt smutsigt intryck.

Det finns inga fönster som vi inte kan putsa – det spelar ingen roll hur högt upp de sitter eller hur många fönster det gäller. Det finns även möjlighet att sätta ihop ett eget paket baserat på just dina behov och önskemål.

Fönsterputsning för privatpersoner

Vi putsar även fönster hos dig som är privatperson i hela Småland. Vi tar oss an alla typer av fastigheter; allt från lägenheter till villor och sommarhus. Och utan att det behöver sägas putsar vi naturligtvis alla sidor av dina fönster, så att dina bostadsfönster blir skinande rena. Självklart kan du nyttja RUT-avdraget.