Hemstäd

Boka hemstäd med oss

För mycket skräp, för lite tid? När man kommer hem till sitt efter en lång dag på universitetet eller från arbetet är väl det sista man vill göra att städa. Dessutom förloras värdefull kvalitetstid med familjen och tid för andra saker som man önskar att göra för att varva ner faller bort. Men bara lugn, vi hjälper dig.

Frigör tid

För att göra vårt arbete så effektivt som möjligt hos dig rekommenderar vi alltid att du i ett första skede utnyttjar tjänsten grundlig uppstartsstädning som vi erbjuder.

För det första gör det att ni får se svart på vitt vilken skillnad vår städning gör för er trivsel och inte minst för ert vardagsliv. För det andra kommer ni snabbt att se hur mycket enklare det är att sköta det dagliga underhållet av städningen hemma. Med oss anlitade kommer det alltid att dofta gott hemma hos er och ni kan ägna er åt allt det som är viktigast i livet, medan vi tar hand om städningen.

Alltid med gott resultat

Efter den första städningen rekommenderar vi ett abonnemang på hemstädning, som gör att vi kommer hem till er så ofta eller så sällan ni vill och städar utefter behov. Självklart kan ni lägga till tjänster i abonnemanget eller lägga på extratimmar, om ni känner att ni behöver extra städning.

För oss är det viktigaste att ni känner att vi gör ett bra jobb. Därför har vi endast erfaren och kompetent personal, som alla har utbildning inom städning. Vi vet vikten av effektivitet och förstår att din tid är värdefull. Därför strävar vi alltid efter att arbeta snabbt men noggrant, så att du kan få ett skinande rent resultat på nolltid. Naturligtvis är vi även serviceorienterade och flexibla i våra lösningar, så att du får ett hemmastädningsabonnemang som är skräddarsytt för just dig och ditt hem.