Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning

Vi på Drott vet att kontoret är företagets ansikte utåt och därför är det också värt att ta hand om, in i minsta detalj. Lämna städningen åt oss, så kan du ägna dig åt sådant som du behöver utföra under dagen.

Vi städar för företag i, bland annat, Kalmar, Kronoberg och Öland. Oavsett vilken sorts företag du har finns vi här för att hjälpa dig. Vi städar bland annat stora såväl som små företagslokaler och har flexibla lösningar för alla behov.

Vikten av god kontorsmiljö

Men förutom att kontoret är företagets ansikte utåt ska man naturligtvis inte heller glömma bort att de anställda tillbringar många timmar på kontoret. Det är bevisat att en god hygien och miljö på kontoret inte bara ökar trivseln för de anställda utan dessutom motverkar sjukdomsspridning och möjliga allergier. På tal om allergier erbjuder vi även allergistädning.

Heltäckande städning

Vi erbjuder heltäckande kontorsstädning men är lyhörda för dina önskemål. Vi på Drott skräddarsyr därför kontorsstädningen utifrån dina önskemål och din kontorslokal. På så vis kommer du att kunna plocka ihop ett paket för kontorsstädning som fungerar optimalt för just ditt företag och arbetsplats.

Vår personal är både kompetent och utbildad med lång erfarenhet. Därför vet vi att ni kommer att få det bästa resultatet möjligt med oss. Vi är även serviceorienterade och ser alltid till att hitta lösningar som passar dig.