Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning

Vi på Drott vet att kontoret är företagets ansikte utåt och därför är det också värt att ta hand om, in i minsta detalj. Lämna städningen åt oss, så kan du ägna dig åt sådant som du behöver utföra under dagen.

Vi städar för företag i, bland annat, Göteborg, Stockholm, Kalmar, Kronoberg och Öland. Oavsett vilken sorts företag du har finns vi här för att hjälpa dig. Vi städar bland annat stora såväl som små företagslokaler och har flexibla lösningar för alla behov.

Vikten av god kontorsmiljö

Något många ser fördelarna med är att ta hjälp med kontorsstädningen. På ett kontor är det viktigt med en trivsam miljö för de arbetande, för att de ska kunna fokusera på sina arbetsuppgifter. Genom att lämna över städningen till en städfirma i stället, kan alla få en trivsam arbetsmiljö på kontoret. På kontor är det även vanligt med besökare, vilket gör städningen ännu mer viktig för att göra ett gott intryck för gästerna.

På kontor är det vanligt att arbeta främst dagtid under veckodagarna, vilket gör att städningen med fördel kan förläggas på kvällar och helger i stället. En plan upprättas mellan städfirman och företaget, för att städningen ska kunna utföras när det passar kontoret som allra bäst.

Heltäckande städning

Vi erbjuder heltäckande kontorsstädning men är lyhörda för dina önskemål. Vi på Drott skräddarsyr därför kontorsstädningen utifrån dina önskemål och din kontorslokal. På så vis kommer du att kunna plocka ihop ett paket för kontorsstädning som fungerar optimalt för just ditt företag och arbetsplats.

Vår personal är både kompetent och utbildad med lång erfarenhet. Därför vet vi att ni kommer att få det bästa resultatet möjligt med oss. Vi är även serviceorienterade och ser alltid till att hitta lösningar som passar dig.