Storstädning

Vi utför storstädning

Ibland kan städningen ha blivit förbisedd så länge att det känns alldeles för övermäktigt att städa, eller ens veta var man ska börja. Då kan en storstädning vara precis vad ni behöver. Vi städar ditt hem från golv till tak – och vi menar det verkligen.

Om du känner att ditt hem äger dig snarare än tvärt om kan vi hjälpa dig att återta kontrollen med vår storstädningstjänst.

Vi hjälper dig att få ordning

Skinande rent, det är hur vi kommer att lämna ditt hem efter att vi är klara med det. Vi skrubbar köket, tar bort omöjliga fläckar på kaklet och får den smutsiga emaljen att lysa vit igen. Vi ger ditt hem en rejäl storstädning och ser till att ordningen i hemmet återställs.

Allt du behöver

I vår storstädningstjänst ingår egentligen allt. Vi putsar speglar, rengör toaletten, våttorkar och rensar till och med ur golvbrunnen – och det är bara några av de saker som vi kommer att vårda ditt hem med. I köket ser vi naturligtvis till att använda produkter och medel som gör det hygieniskt att laga mat.

Vi vet att detaljerna är det viktigaste med en storstädning. Därför ser vi även till att lister, lampskärmar, ventiler, galler och alla andra vrår och gömda platser i hemmet är skinande rena när vi går därifrån.

Flexibel städtjänst

Våra städtjänster är en helhetslösning. Oavsett vad du behöver finns det en lösning för dig. Allt du behöver göra är att berätta vad du behöver och önskar, så ser vi till att ordna det. Vi vill att ditt hem ska vara så trivsamt som möjligt och därför är dina önskemål så otroligt viktiga för oss. Kundnöjdhet står alltid i vårt fokus.

Vi utför våra tjänster i, bland annat, Kalmar, Växjö, Oskarshamn, Emmaboda, Nybro, Markaryd, Ljungby och närliggande städer. Hör av dig så kan vi berätta mer!