Trädgårdsarbete

Vi hjälper dig med Trädgårdsarbete

Har trädgården blivit negligerad under en längre period? Behöver den lite kärlek eller är det dags att ta tag i den på riktigt? Vi erbjuder heltäckande trädgårdstjänster till fantastiska priser.

Vi tillhandahåller tjänster för trädgårdsarbete i Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Nybro, Alstermo, Ljungby, Markaryd, Emmaboda och närliggande städer. Nu finns vi dessutom tillgängliga även i Kronoberg och på Öland.

Trädgårdsarbete för alla tillfällen

Vi erbjuder trädgårdsarbete som är speciellt skräddarsytt för just ditt hem och dina behov. Kanske behöver trädgården ställas i ordning inför vintern till exempel? Eller så behöver den ruskas till liv närmare våren?

Vi erbjuder bland annat gräsklippning, rensning av ogräs, häckklippning, bortforsling av kompost och löv och mycket, mycket mer. Och vem har sagt att trädgårdstjänster behöver vara beroende av växter? Vi erbjuder även snöröjning, så att du slipper ta hand om skottning efter jobbet.

Inför visning eller flytt

Många glömmer bort trädgården inför visning eller flytt. Men en välvårdad trädgård kan utgöra den stora skillnaden mellan att köpa eller inte köpa för vissa individer. Vi vet vikten av en strålande trädgård och vet vad som behöver göras för att imponera på potentiella köpare inför en visning. Hör av dig till oss för att få veta mer!

Underhåll av trädgården

En trädgård är förstås inte ett stillastående projekt. Blommor och gräs växer, träd får frukt och säsonger skiftar. Därför erbjuder vi ett abonnemang på våra trädgårdstjänster, för att du ska kunna nyttja underhåll av din trädgård på rullande schema. På så vis kommer din trädgård att se välvårdad ut under hela året.

Visste du förresten att du kan utnyttja RUT-avdraget även för trädgårdsarbete?